субота, 7. март 2015.

Potrčko dostava Beograd


Potrčko dostava Beograd

 Potrčko donosi hranu, pice, cigarete,lekove, cvece, kafu, novine, kancelarijski materijal...sve što Vam padne na pamet porucite i mi donosimo! Potrčko kucna dostava je profesionalni servis koji se bavi uslugom hitnih dostava i isporuka na teritoriji celog grada Beograda kao i po celoj Srbiji. Potrčko je prva i jedina Vasa Licna usluga u gradu Beogradu koja radi 365 dana u Godini 24h samo za VAS i Vase potrebe...
Vrednosne pošiljke kao i bilo kakva dokumenta Potrčko NE RADI...
Za takvu vrstu dostave obratite se Pošti ili drugoj dostavi.....

Sve informacije u vezi Potrčko dostave mozete dobiti na telefone :
063 88 22 088
365 dana 24h koji rade samo za Vas i Vase potrebe.


Potrčko kucna dostava je prva i jedina Vasa licna kurirska usluga u gradu Beogradu.Za razliku od drugih kurirskih sluzbi mi vas Licno zamenjujemo vasim svakodnevnim obavezama, koje vam oduzimaju vase dragoceno i slobodno vreme.Potrčko nije kao i ostale kurirske sluzbe vec smo mi Vas Potrčko za sve.Nasa mlada nasmejana i brza ekipa udovoljice svim Vasim zahtevima.Stecena iskustva na zapadu najboljih kurirskih sluzbi primenili smo u nasem radu tako da Vama budemo uvek na usluzi.

Usluge Potrčko dostava

Potrčko kucna dostava je servis koji je namenjen da svojim korisnicima obezbedi kvalitetnu, odgovornu, organizovanu i ekspresnu dostavu svega sto im je potrebno.

Servis poseduje vise mobilnih ekipa kako bi svojim klijentima uvek bio na raspolaganju.

Pri svakoj dostavi se postupa maksimalno pazljivo i odgovorno, kako biste isporuku dobili u stanju u kojem je i ocekujete.


Zasto nas trebate ???

 
Sedite u udobnoj fotelji vaseg stana ili kuce,a jede vam se sladoled kojeg nemate,nestalo Vam je pica koje bi ste bas sada popili ili imate glavobolju, a nemate aspirin.....nazovite nas i Vas Potrčko kucna dostava vam upravo to dostavlja na adresu.Ne trosite vreme u saobracajnim guzvama jer Potrčko kucna dostava i to cini za VAS.

Kome smo namenjeni ???

 
Potrčko kucna dostava je namenjena bas svima ( Stari, nemocni, mladi, zauzeti... ) Potrčko kucna dostava odnosi/donosi/kupuje sve sto zamislite...24h 365 dana u godini. Potrčko kucna dostava u roku od 45-60 minuta donosi sve na vasu adresu u zavisnosti od guzve i obimu Vaseg zahteva 24h.

POZOVITE NAS I SLOBODNO SE OPUSTITE JER MI SMO TU SAMO ZBOG VAS !!!!!
BILO KADA,BILO KUDA, Potrčko DOSTAVA STIZE SVUDA!!! 365 dana u godini 00-24h stojimo vam na USLUZI.


Call Centar Potrčko: 063 88 22 088
Web: www.potrcko.net
Email: sospotrcko@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар